Ruokasooda - natriumbikarbonaatti - on löytänyt laajan käytön lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja muissa. Sillä on erittäin suuri määrä sovelluksia. Uskon, että se tunnetaan parhaiten lisäyksenä kaikenlaisiin leivonnaisiin. Se on myös osa monia kosmetiikka- ja puhdistustuotteita. Sitä lisätään hiusten shampoisiin, huulirasvoihin ja hammastahnaan. Kosmetiikassa se sopii erityisesti rasvaiselle ja akneiholle.
<strong> Soodan käyttö on täydellistä, kun on kyse hajujen neutraloimisesta ja puhdistamisesta. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, eliminoida epämiellyttäviä hajuja ja auttaa uunin tai mikroaaltouunin puhdistamisessa. Soodalla on hieman syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan eri pintojen likaisten kohtien puhdistamisessa. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen vedenkeittimestä, kattiloista tai kahvinkeittimestä. Se toimii erinomaisesti jauheena pintojen puhdistamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Päästäksesi eroon epämiellyttävistä hajuista jääkaapissa, riittää, että laitat pienen astian soodaa sinne.
Mikro-organismit ovat eläväisiä juomia, makeita ja terveellisiä. Ne valmistetaan probioottikulttuureja hyödyntäen, jolloin saadaan raikastava, hieman hiilihappoinen juoma, jossa on vähän kaloreita ja sokeria. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2 %. Se omaa jogurtin ominaisuudet bifidobakteerien kanssa ja on isotoninen raikastava juoma, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohappo- tai lisättyjen sokerien ja makeutusaineiden käytöstä. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus, ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri- ja taatelisiirapista, jotka laitetaan veteen, ja probioottikulttuurit kuluttavat niitä. Sitruunakoncentraatti antaa makua. Juoma on hieman hiilihappoinen (kaasu syntyy luonnollisesti tuotannossa, käymisen seurauksena). Elävät juomat, jotka eivät ole pastöroituja, sisältävät Lactococcus-, Lactobacillus- ja Bifidobacteria-lajeja.
Glucosnovaa käytetään laimennettuna vedessä sekä lehtisuihkeena että kastelussa.
Glucosnovaa voidaan käyttää kaikissa viljelykasveissa, erityisesti puutarhakasveissa.
SKU:n/a
Koko:1 LITRA, 5 LITRAA
Ennen kuin keho voi hyödyntää tärkeää koentsyymi Q10:ä, se on muutettava biologisesti aktiiviseen muotoonsa (Ubiquinol). Jos keholle annetaan suoraan Ubiquinolia, muuntamisprosessi on tarpeeton. Aktivoitu Q10 Ubiquinol on heti saatavilla elimistölle.
Jokainen kapseli sisältää 100 mg Ubiquinolia (KANEKA Ubiquinol™, aktivoitu kemiallinen muoto CoQ10:stä).
Koentsyymi Q10
Entsyymit ovat avainbiologisia katalyyttejä, jotka mahdollistavat reaktioiden ja elämän prosessien tapahtumisen soluissa kaikissa elävissä organismeissa. Entsyymit tarvitsevat niin sanottuja koentsyymejä - joista koentsyymi Q10:llä on erityisen tärkeä rooli.
Koentsyymi Q10 on yksi kehon omista aineista, joka kuuluu vitamiiniyhdistelmien ryhmään. Se sisältää vitamiineja muistuttavia aineita ja on tärkeä osa päivittäistä ravintoamme. Q10:ää löytyy ensisijaisesti elimistä, kuten sydämestä, maksasta ja munuaisista.
Art. No.:1824
Pastöroitu nestemäinen kananmunankeltuainen on monipuolinen ja korkealaatuinen ainesosa, joka sopii erinomaisesti kastikkeiden, leivonnaisten ja muiden kulinaaristen sovellusten valmistukseen. Sen korkea kuiva-ainepitoisuus takaa optimaalisen tuottavuuden tuotteiden valmistuksessa, tarjoten poikkeuksellisen koostumuksen ja maun, jotka parantavat mitä tahansa reseptiä. Tätä tuotetta suositellaan erityisesti ravintoloille, leipomoille ja työpajoille, varmistaen johdonmukaisia ja herkullisia tuloksia.
Saatavilla 1/2 litran, 1 litran pulloissa sekä 10 ja 20 litran bag in box -pakkauksissa, sekä 1.000 litran säiliöissä, pastöroitu nestemäinen keltuainen mukautuu minkä tahansa liiketoiminnan tarpeisiin. Sen helppokäyttöisyys ja säilytys, yhdessä sen ylivoimaisen laadun kanssa, tekevät siitä suositun valinnan kokkien ja keittiömestareiden keskuudessa, jotka etsivät korkealaatuisia ainesosia kulinaarisiin luomuksiinsa.
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan valkoisen tołpygan nahasta - makean veden kalasta, joka ruokkii planktonilla ja hienolla kasviperäisellä ruoalla. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialueista eläinlääkärin valvonnassa. Varmistamme jatkuvasti, että veden saastuminen raskasmetalleilla on minimaalista. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja runsain proteiini ihmisen kehossa. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelimistön, kuten jänteiden, vaivoissa. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavojen paranemiseen ja vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käytä </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) runsaasti vettä juoden. Suositeltu käyttöaika on 3 kuukautta. Tuotetta eivät saa käyttää henkilöt, jotka ovat allergisia jollekin sen ainesosalle. Muista, että vain terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen ruokavalio varmistavat kehon oikean toiminnan ja hyvän terveyden.
Bioagavesiirappi Bright on luonnontuote ekologisista kasveista. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat järjestäytyneet ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Kevyt agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on herkempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Kevyen agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin kevyt karamellimaku. Agave on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puolikiteisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja laaja kulinaarinen käyttö. 15% RWS*Rasva: 0 g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0 g - 0% Hiilihydraatit: 71 g - 27%, mukaan lukien sokeri: 69 g - 77% Kuitu: 5,8 g - 0 g - 0% Suola: 0,05 g - 1%*Viite ravintoarvo